logo

Vi er stort sett tilgjengelig, enten om du vil ta en tur innom, sende oss en e-post eller slå på tråden. Du finner oss i Kontorsenteret på Olavsgaard Hotell.

+47 997 09 142
morten@mariusx.no
Hvamstubben 17, 2013 Skjetten

Digital markedsføring

- med resultater og gode samarbeidspartnere

Den største forskjellen på tradisjonell markedsføring og digital markedsføring er sporing og analyse i etterkant. Dette er også den største grunnen til at du er nødt til å henge med i tiden. Med annnonsering i sosiale medier, e-post markedsføring og google adwords får du vite hva som fungerte i kampanjen, hva dine kunder er interessert i og hvordan du kan gjøre det enda bedre.

Vi kan sammen med noen av våre samarbeidspartnere bli med på din utvikling og hjelpe deg med å nå dine mål.

Facebook promotering

En god Facebook-kampanje er noe mer enn et sponset innlegg. Optimalisering av annonser og målretting mot din typiske leser er en viktig del for å oppnå størst effekt.

Google display kampanjer

Enten du skal selge produkter eller informere om event eller tjenester kan vi sette opp google display kampanjer målrettet mot ditt publikum.

Søkemotor optimalisering SEO

For at din webside skal bli mer synlig i søkemotorer kan vi sammen med SEO-eksperter vi samarbeider med optimalere ditt innhold. Synlighet i organisk søk er ”gratis” markedsføring.

Google adwords

Vi kan hjelpe deg med kampanjeoppsett. Tekstannonser i google-søk målrettet mot dine potensielle nye kunder og målgrupper som passser ditt budskap.

HTML5 bannere

Bannere med bevegelse som fungerer på alle enheter og kan brukes i google display kampanjer eller på andre nettsider. Her er det mulighet til å kommunisere flere budskap.

Nyhetsbrev

E-post kommunikasjon med dine kunder, følgere og andre er en ekstremt effektiv måte å øke salget på. Vi har gode løsninger til små og store kunder med statistikk for å analysere resultatene.

Instagram kampanje Nordsjö Idé & Design

Digital markedsføring

Digitale annonser salgskampanje 2016

Digital markedsføring

VårPuls 2017 Salgsbannere

Digital markedsføring

HTML5 bannere Fargefest 2017

Digital markedsføring

Ixion Maestro html5 bannere

Digital markedsføring

Kontakt Marius Design

Vi er stort sett tilgjengelig, enten om du vil ta en tur innom, sende oss en e-post eller slå på tråden.

Ta med deg en bolle eller to, vi serverer god kaffe til alle gjester.

Har du ikke tid til å stikke innom en tur kan du sende oss en e-post.

Er det noe som haster veldig? Ring eller send en sms til Morten på 99 70 91 42.